Onze Bedrijven

De Cherry Group streeft er naar om kansrijke bedrijven in de Holding op te nemen en versterkt daarmee steeds weer de positie van de groep. Maar veel belangrijker… de groep kan door deze verbreding van haar diensten de klanten ook steeds beter helpen.

In deze unit gaat het om één ding; kunnen wij meer geschikte overname partners vinden? Veel ondernemers beginnen hun bedrijf met veel enthousiasme maar komen er na een aantal jaar achter dat het runnen van een bedrijf meer is dan het onderhouden van een klantenbestand. Ook kan het zijn dat er geen bedrijfsopvolging is. De Cherry Group kan in veel gevallen de onderneming efficiënter inrichten en kostenbesparingen doorvoeren. Daarnaast kunnen dochterbedrijven van
De Cherry Group hun kennis inzetten om het bedrijf succesvoller te maken.

Cherry Communicatie

Cherry Communicatie bevindt zich in het karakteristieke Pand Noord in Amsterdam. Met ons uitgebreide team van specialisten hebben we succesvolle samenwerkingen kunnen realiseren met bedrijven in veel verschillende branches en van veel verschillende formaten. De markt staat nooit stil en online groei is op oneindig veel verschillende manieren te behalen en tevens voor iedereen relevant. Met dit brede portfolio hebben we bij Cherry Communicatie vanaf het ontstaan ook een breed expertise opgebouwd. Zo is er een eigen CMS ontwikkeld op basis van WordPress waarbij vindbaarheid en snelheid van de website voorop staat. Ook voor het hogere segment is geen uitdaging ons te groot.

Cherry Marketing

Aan het merk Cherry wordt keihard gewerkt door circa 20 mensen. Zij verzorgen al meer dan 10 jaar marketing campagnes, complete webshops en websites.
Moderne marketing betekent extra opvallen en snel gevonden worden met de juiste click en kristalhelder leads en klanten informeren en activeren. Wij helpen daarbij. We denken daarbij niet alleen digitaal, maar online én offline. Op beide fronten is ons doel altijd conversie. Dat zit in ons DNA en daarmee boeken we resultaten met de pit die elke onderneming kan gebruiken. Daarom zijn wij het ideale one-stop-shop offline en online marketingbureau.

Figure7

Figure7 is een full-service digital agency, gericht op de online groei van klanten. Ze zijn een team van online specialisten die geobsedeerd zijn door web design en online marketing, daarnaast worden ze blij van (onverwachte) slimme oplossingen bedenken voor de klanten waardoor ze voor hen groei kunnen realiseren. Samen werken ze met de klant aan een sterk en consistent online verhaal, dat terugkomt op de website maar ook in de online uitingen. Dit doen ze aan de hand van een aantal diensten zoals: design & development, online strategie, social media advertenties, SEO en Google Advertising. Samen zetten ze de schouders eronder en behalen ze resultaten!

Het Schoolvoorbeeld

Het Schoolvoorbeeld is de plek waar je moet zijn voor een alles in één oplossing voor jouw schoolwebsite. Van creatief design tot technische uitvoering. Alle communicatiekanalen worden aan de website gekoppeld en ook al het drukwerk kan verzorgd worden. Iedere school heeft een uniek karakter en HetSchoolvoorbeeld.nl maakt dit zichtbaar. De identiteit van de school wordt verwerkt in het design en het team zorgt ervoor dat dit perfect aansluit op wat de school wil uitstralen. Al bijna 200 scholen en schoolbesturen gingen je voor, en het team kijkt er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan.

Hostcloud Cherry

Met complete oplossingen én goed opgeleid IT-personeel biedt Hostcloud Cherry de hoogst mogelijke flexibiliteit op al je hosting activiteiten en het registreren van een domeinnaam. Betrouwbare technische ondersteuning is hierdoor altijd gegarandeerd. We maken met Hostcloud Cherry gebruik van een datacenter die bekend staat met hoge snelheid én betrouwbaarheid voor een lage prijs. Dit gebeurd aan de hand van 100% waterkracht gegeneerde energie. Daardoor consumeren wij zo min mogelijk energie met behulp van de server componenten die van hoge kwaliteit zijn voor maximale energie-efficiëntie. Wil je meer informatie over Hostcloud Cherry? Kijk dan op de website!

Jager & Prooi

Jager & Prooi is een team van ervaren UX- en UI-specialisten. We ontwerpen websites, apps en tools die functioneel, gebruiksvriendelijk én mooi zijn. Het liefst ontwerpen we taakgerichte producten die je gebruikt om iets te doen, bijvoorbeeld een app om muziek te luisteren, een site om een vakantie uit te zoeken of een tool om tv-programma’s terug te kijken. Om ervoor te zorgen dat onze websites en apps met plezier gebruikt worden, is goed ontwerp van essentieel belang.

NederlandReview

NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels in Nederland. Laat een review achter en help mee om anderen te laten zien hoe goed of slecht dit bedrijf is wat betreft bestelgemak, service, prijs en levering! Laat andermans ervaringen een leidraad zijn voor toekomstige aankopen en return the favour door zelf als ervaringsdeskundige reviews te schrijven over bedrijven waar je klant van bent (geweest)! Review achterlaten? Kijk dan snel op de website!

Nederlandweb

Met de overname van Nederlandweb kunnen we klanten van onze marketingbureau’s nog een breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting. Jouw stukje opslag, rekenkracht en geheugen op servers die in Nederland staan. Ben je nog niet toe aan webhosting, maar wil je je domein registeren voordat iemand anders hem wegkaapt? Ook dat doe je goedkoop en snel bij Nederlandweb.

Pull Position

Als uitbreiding op een bredere positionering van Cherry, hebben wij onlangs marketingbureau Pull Position  overgenomen. Pull Position is  gespecialiseerd in de groene sector en richt zich op een nichemarkt van kwekers, veredelaars, exporteurs, toeleveranciers, tuincentra en winkeliers. Zij richten zich op internationale marktactivatie en online marketing diensten voor de tuinbouw.

Registratie.nl

Met de overname van Registratie.nl kunnen we klanten van onze marketingbureau’s een nog breder pakket aanbieden! Webhosting en e-mailhosting in eigen beheer in plaats van uitbesteden maakt de lijntjes korter. Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting en via Registratie.nl registreer je snel en gemakkelijk jouw gewenste domeinnaam.

To The Point

Door de overname van To The Point heeft Cherry weer een mooie aanvulling aan expertise in huis gehaald. To The Point is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk op het gebied van webdesign en het ontwikkelen van digitale oplossingen die conversiegerichte websites en webshop in de markt zet. Het team ontwikkelt maatwerk op de manier waarop het zou moeten. Veilig, snel en prachtige website concepten worden hier gecreëerd.

Vul onderstaand formulier in,
dan nemen wij spoedig contact met je op!

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies over een van onze Bedrijven? Neem gerust contact met ons op.

Cherry Group B.V.
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

E. contact@cherry-group.nl
T. 085 029 7089

KVK 84861347